Beoordelingen van Sashimi2Go Heerlen

Recente recensies van Sashimi2Go Heerlen

5 sterren na 20 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker en goed verzorgd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Eindelijk goede sushi in de buurt!!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was overheerlijk. Het smaakte net hetzelfde zoals in het restaurant zelf. Lang naar uitgekeken en blij dat we eindelijk weer konden genieten van deze sushi. Iedereen in de zaak was (zoals gewoonlijk) weer super vriendelijk.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd klaar, goed verpakt (warm en koud gescheiden) en goede kwaliteit.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de geleverde sushischotel heel lekker en vers en we waren zeer tevreden over de kwaliteit ervan. Zeer zeker een aanrader wat ons betreft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was heerlijk,alle ingrediënten goed vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog nooit sushi gegeten en nu al 2 keer. Heel lekker en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi zoals we het van jullie gewend zijn! Wat hebben we jullie gemist tijdens deze lockdown! Blij dat jullie open zijn, want de beste sushi dat is die van sashimi ❤️

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanwinst voor Heerlen en Maankwartier!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Familiemenu besteld - zeer lekkere gerechten. De zoeten ballen zijn de lekkerste die ik ooit ergens heb geproefd. De zalm was een beetje droog helaas.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en ik raad Sashimi2Go zeker aan bij familie, vrienden en bekenden 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

onze bestelling familiebox - super lekker gegeten, verse groenten en heel apart gekruid, complete maaltijd voor 3 personen, aanrader!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Warme gerechten lekker. Sushi zag er een beetje basic uit (niet afgewerkt met saus/kruiden/..) , wel smakelijk maar het oog wil ook wat. Lekker veel gember bij de bestelling, maar soya saus vergeten. Ruime porties bijgerechten (nasi boontjes en zeewier salade).

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo geweldig! De tako tempera is zo lekker, maar graag een oosterse saus erbij. Liever geen knoflooksaus maar meer een oosterse variant. In de sashimi is de verse tonijn en de zalm zo geweldig, ongelooflijk. Heel vers, niet te geloven in het limburgse. De maguro temaki samen met de california temaki, bijna niets meer te wensen zo lekker. Jullie heel veel veel succes gewenst in deze vreemde corona tijden en hartstikke goed dat jullie hier op het Maankwartier zijn.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating